top of page
Post UWV voorblad.JPG

Waarom doe ik wat ik doe rond autisme....

Mijn persoonlijke overtuiging

is dat iedereen het recht heeft en de vrijheid kent om het maximale uit zichzelf te halen. Ik  richt me als coach  daarbij op de mens die zich meer dan gemiddeld bewust is van (gevoelig is voor) zijn omgeving: autisme, hoog sensitiviteit (HSP), ADHD en wat dies meer zij. 

Ik gooide het roer om

In 2015 heb ik het roer om gegooid: na 25 jaar werkzaam te zijn geweest in de innovatie van KPN, ben ik een coach praktijk gestart, gericht op persoonlijke empowerment. Ik werk sindsdien als coach, blogger en spreker en ben gespecialiseerd in autisme en stress hantering.​ Naast mijn coachpraktijk hebben ‘kleinschalige’ projecten en pilots, met mogelijk grote impact voor de zorg, mijn voorkeur en interesse. Ik ben meestal wel bij verschillende initiatieven betrokken want:

 

Ik experimenteer graag

Waar regels, processen, diensten en organisatievormen niet (meer) optimaal werken voor de mens, zie ik een uitdaging om te innoveren. Als coach ervaar ik die nu 'in de praktijk', vanuit mijn Stichting IkBenAutist probeer ik die nu te beïnvloeden. Als bruggenbouwer wil ik mensen en partijen verbinden in de emancipatie van autisme. 

Mijn levensfilosofie?

Die kun je zowel nuchter als spiritueel noemen, ik noem het als Fries nuchter spiritueel. Daarbij hanteer ik een sjamanistische levensfilosofie: ik sta graag voor alles open, en ga er vanuit dat niets onmogelijk is.

In verbinding met jou.

bottom of page