top of page
  • Foto van schrijverfransbak

Dit keer bracht ik jou naar bed...

Bijgewerkt op: 18 sep. 2020


Je bent er niet meer....En het is goed. Je was er voor me Ondanks je gevecht Ondanks je trauma Ondanks je verdriet Ondanks je pijn Was je er voor me Gaf je me de vrijheid Die ik zó nodig had Gaf je me mijn jeugd, In alle vrijheid, Vanuit rust, vanuit liefde. Ondanks je eigen pijn Was je er voor me En mocht ik er altijd zijn. Je bracht me altijd naar bed, Een jaar geleden, bracht ik jou ditmaal naar bed Om niet meer wakker te worden Ik mocht bij je zijn, Dank je, Ik mis je, ja. Je bent bij me, ja. Ik voel je, ja Je bent er gewoon nog, ergens, ja. En dat voelt fijn. Ik dank je Ik hou van jep.s. mam? Ik heb haar nog maar net leren kennen maar wil haar wel nog aan je voorstellen ....

Zij vertolkt in zang wat ik vaak voel. En deze wat ik voel voor jou: This one's for you

115 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page